Västra Götalandsregionen

Gör skillnad med oss!Hälso- och sjukvård

En huvuduppgift är att se till att det finns bra hälso- och sjukvård för alla i Västra Götaland. Västra Götalandsregionen har samma uppgifter som ett landsting och ansvarar till exempel för sjukhus, vårdcentraler, folktandvård, folkhälsofrågor och stöd till personer med funktionsnedsättningar. Av de 50 000 anställda arbetar cirka 90 procent i hälso- och sjukvården.

Jobb

Vi är Västra Götalandsregionen – Sveriges största arbetsgivare med flera hundra arbetsplatser med professionella och kreativa medarbetare. Vi behöver ännu fler engagerade människor som vill jobba hos oss. Hos oss får du stora möjligheter att utvecklas både i ditt yrke och som människa.

Våra värderingar påverkar allt vi gör. Delar du dem?

Vi finns till för människorna i Västra Götaland och för allt som ligger oss människor nära – jobb, utbildning, hälso- och sjukvård, kultur och kommunikationer. Vi ser både till den enskilda människans behov och till invånarnas samlade behov. Våra medarbetare ska spegla samhället de verkar i och därför ger mångfald ett bredare perspektiv.

Våra värderingar

Gör skillnad med oss!

Vi behöver medarbetare med kompetens, passion och engagemang för att lyckas. Vi tror på din inneboende kraft. Våra utvecklings- och karriärvägar är många och går både vertikalt och horisontellt. Hos oss kan du göra skillnad oavsett vilket jobb du har.