KRY

Läkarbesök tryggt och enkelt!

  

Välkommen till KRY!
På KRY letar vi ständigt efter duktiga läkare som delar vår ambition om en mer tillgänglig och jämlik vård. Oavsett om du vill jobba heltid, deltid eller per timme har vi något som passar dig.

Varför finns KRY?
KRY grundades utifrån en vilja att vården ska komma närmare patienterna så att alla kan träffa läkare på sina villkor, utan långa väntetider. På bara ett år har våra läkare hjälpt över 150.000 patienter med allt från hudutslag till olika typer av infektioner. Patientmötet sker över video och du bestämmer själv varifrån du vill jobba.

Varför jobba på KRY?
* Full flexibilitet - du väljer själv när och var du vill jobba. Du kan med fördel kombinera ditt arbete på fysisk klinik med KRY.
* Personlig patientkontakt - Många av våra patienter berättar att läkarbesöket via video känns mer personligt än tvärtom!
* 200 nya läkarkollegor - På KRY arbetar vi tillsammans och tar hand om varandra. Du har alltid dina kollegor nära tillhands.
* Möjlighet att påverka - Vi älskar nya idéer och jobbar nära våra produktutvecklare för att snabbt gå från idé till handling. Dina tankar och idéer är viktiga för att ta vår tjänst till nästa nivå.
* Fortsatt lärande - Personlig utveckling är viktigt för att tillhandahålla bästa möjliga vård. På KRY kommer du både innan och under din anställning att utbildas genom bl.a. webbinarium, föreläsningar och workshops.

Har du funderingar om jobbmöjligheter på KRY? Då är du varmt välkommen att höra av dig till Louise (louise@kry.se) som kan berätta mer om vilka möjligheter som finns för just dig.

Läs mer om oss på kry.se/läkare
Kontakta vår kollega Louise Källén på louise@kry.se